PŘÍPRAVA NA EVENTOVOU SEZONU

Příprava na eventovou sezonu

Náš kalendář akcí se rychle plní a je jasné, že zimní klídek bude co nevidět minulostí a nastoupí ostré jarní tempo. My ale nepodceňujeme přípravu a zodpovědně se chystáme na různorodé eventy, které nás v nejbližší době čekají. Produkční kufry vybavit, fundus kostýmů doplnit, skladové hospodářství uspořádat, ke startu, pozor, teď!

Představení nové Audi Q5


Pro našeho klienta společnost TOP CENTRUM car v Kyjově jsme připravili slavnostní představení nového vozu Audi Q5. Akce pro klienty měla lehký nádech mexického stylu, čemuž byl přizpůsoben výběr mobiliáře, dekorací, živého hudebního doprovodu a hlavně cateringu.


Exkluzivní novinky z naší nabídky


Jsme potěšeni, že vám můžeme představit neokoukané aktivity na vaše akce, které vaše hosty zaujmou a nechají v nich hluboký dojem.
ICAROS je absolutní novinka ve světě virtuálních her. Hi-Tech systém založený na principu neuromuskulárního funkčního cvičení a smyslové stimulace pomocí virtuální reality. ICAROS umožňuje uživatelům létat, potápět se nebo projíždět virtuálními světy a přitom aktivně trénovat svaly.

NOX ROBOT je moderní golem, který budí pozornost na míle daleko. Je vysoký 240 cm, přesto se velmi obratně pohybuje, umí mluvit a reaguje na podněty okolí tak, jakoby byl člověk. Vaši události dodá punc modernosti a na hrudi bude pyšně nosit vaše logo. NOX ROBOT může rozdávat nápoje, fotit se s hosty a zvládne i krátký rozhovor.

Komu se nelení, tomu se zelení


Tradice velí, že na Zelený čtvrtek je třeba zkonzumovat něco zeleného. Abychom vám ušetřili starosti a čas v kuchyni, zveme vás na tradiční akci Zelené pivo Starobrno, kde si můžete vychutnat speciální 13° přímo v areálu pivovaru na Mendlově náměstí v Brně. Z hudebních lahůdek se můžete těšit na kapely Zelená páraSilent TrioLauru a její tygry a Michala Hrůzu. 


Recent Posts
Kontaktujte nás

Aktuálně nejsme na příjmu, ale můžete nám poslat email. Odpovíme do 24 hodin.

Not readable? Change text. captcha txt
POPTÁVKA / INQUIRY